Rijden met je huis

Je laat alles achter in Nederland. Geen werk, geen auto’s , geen huis meer. Alles wat we hebben is de bus en wat er in zit. Dus ermee rijden kan af en toe spannend zijn.

Daar sta je dan. Bovenaan een zeer steil, smal, onverhard pad met diepe kuilen. Om ons heen een paar vervallen huizen, wat koeien en verder niets. Geen mens te bekennen.

Wietze zit achter het stuur. Sibby in de stoel gedrukt met een blik van dit kan alleen maar fout gaan. Zonder teveel treuzel rijden we naar beneden. Het paadje gaat de bocht om dus je ziet niet wat eraan gaat komen. Loopt het dood dan is de enige optie achteruit terug omhoog. Niet zo prettig met een huis op wielen van 2800kg.

Sib maakt wat geluidjes bij elke hobbel en bobbel. Na twee flinke gaten in de weg zegt Wietze: “ja jij hebt deze plek uitgezocht” bedoelende dat het niet zijn schuld is dat we hier rijden, maar wetende dat hij zelf deze plek heeft uitgezocht.

Uiteindelijk veilig en wel aangekomen op een prachtige plek, volledig privé en aan het water. Ondanks de spanning hadden we het wildkamperen ons precies zo voorgesteld. Lastige routes afleggen om bij de meest unieke plekken te gaan staan. Al dachten we van tevoren niet dat dit op dag 3 in Oostenrijk al ging gebeuren.

Dit is precies waar we naar op zoek zijn. Avontuur, unieke plekken en een gevoel van vrijheid. Al blijft het spannend rijden met je huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s