Camperbouw

PROJECTEN

mijnHONCK maakt campers op aanvraag. Bij een mijnHONCK camper wordt de ruimte optimaal gebruikt en wordt kwalitatief goed materiaal en apparatuur gebruikt.  Naast de praktische aspecten vinden wij de uitstraling ook erg belangrijk. Ook het uiterlijk zorgt namelijk voor een optimale beleving van je reis.

Wil jij ook een op maat gemaakte camper? Neem contact op!


ICE

Deze Fiat Ducato L2H2 heeft airco, cruise control, een achteruitrijcamera en drie zitplaatsen. Daarbij is de camper voorzien van een kachel, compressor koelkast, porta potti, buiten douche, warm water, 200 watt zonnepaneel en nog veel meer!


Pino

Deze vrolijke knusse Renault Master L2H2 is de ideale camper om met zijn tweeën te gaan reizen. Door de handige indeling en het uitschuifbare bed wordt de ruimte optimaal gebruikt en voelt het ook nog ruim aan. 

De camper is voorzien van een compressor koelkast, 2 pits gasfornuis, buitendouche, kachel, zonnepaneel, Porta Potti en veel opbergruimte.


Knerie

Deze zonnige Fiat Ducato L3H2 is ruimtelijk ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Voor de uitstraling is gekozen voor een modern landelijk sfeertje en door de vele ramen en het dakluik is er veel lichtinval.

De camper is voorzien van een compressor koelbox, 2 pits gasfornuis, buitendouche, zonnepaneel, Porta Potti en veel opbergruimte.