Wie zijn wij?

OVER ONS

WIETZE
Ik heb mijn baan als Architect opgezegd om onze camperbouw droom waar te kunnen maken. Mijn passie voor ontwerpen en creëren is ook ontstaan tijdens mijn studie Bouwkunde en Architectuur en verder ontwikkeld in mijn tijd als architect. Hier heb ik geleerd waar je op moet letten bij het maken van een kwalitatief goed ontwerp. Elk individueel onderdeel moet met zorg gemaakt worden en alle onderdelen samen moeten een samenhangend geheel vormen.

SIBBY
Voor de pandemie had ik het geluk om voor mijn studie en werk de meest gave bestemmingen te bezoeken. Mijn grootste passie is dan ook reizen en andere culturen leren kennen waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik deel deze passie graag met andere en gun iedereen zijn of haar droomreis. Hoe tof dat wij nu camper busjes maken waarmee iedereen de wereld kan ontdekken.

Het idee voor MijnHONCK begon toen wij bezig waren met het ombouwen van onze eigen bus. We zijn namelijk van plan ooit een wereldreis te gaan maken. Het hele proces van aankoop bus tot op maat gemaakte camper beviel zo goed en was zo leuk dat we wisten dat het niet de laatste ombouw zou worden. Voorlopig gaan wij nog niet aan onze grote reis beginnen en hebben dus genoeg tijd om meerdere campers te bouwen. Zo ontstond het idee van MijnHONCK!

Een op maat gemaakte camper staat voor ons als symbool voor ultieme vrijheid. Gaan en staan waar je wilt in een huis op wielen. Wij vinden dat een goede camper zowel praktisch als esthetisch op de wensen van de gebruiker moet aansluiten. Aangezien de bruikbaarheid en uitstraling van een camper veel invloed hebben op hoe je de ruimte en omgeving ervaart. Omdat het aanbod voornamelijk bestaat uit fabriekscampers met saaie interieurs, zijn wij zelf campers gaan ontwerpen met een frisse en hippe uitstraling.