De eerste dagen

Wat is het heerlijk om eindelijk op pad te zijn. We beseffen ons nog niet helemaal dat de grote reis, waar we zo lang naartoe hebben geleefd, begonnen is. Vooralsnog voelt het als een ‘gewone’ vakantie, en dat gevoel willen we dan ook lekker vasthouden. We hebben de smaak al goed te pakken, we doen alleen waar we zin in hebben en vergeten alle to do’s als we ze niet opschrijven.

We merken dat autorijden best wat energie kost, vooral doordat we tolwegen willen vermijden en dus heel veel haarspeldbochten tegenkomen op steile wegen. We gaan van ambitieuze reisplannen naar: ‘laten we een plekje dichterbij zoeken’. In de auto hebben we een lokaal muziekje op en genieten we van alle pittoreske dorpjes en natuurgebieden waar we doorheen rijden.

Via de app Park4night zoeken we iedere keer een nieuwe slaapplek uit. Een fijne app met tips van andere reizigers. Op die manier komen we nu al op de mooiste plekjes terecht. We hebben onszelf het doel gesteld om nooit op een betaalde plek te gaan staan. Het wildkamperen is dan ook minder spannend dan we (lees; Sibby) dachten. Zodra onze gordijntjes dichtgaan zou je bijna vergeten waar je staat. Dan zitten we onder het genot van een glaasje wijn de volgende dag te plannen, een spelletje te spelen of een leuk verhaaltje op onze laptop te tikken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s