Wie zijn wij

Hoe Mijn Honck ooit begon

In juli 2021 kochten wij ons eerste busje met het idee; met deze straks omgebouwde camper gaan wij veel avonturen beleven. Het hele proces van de aankoop tot op een maat gemaakte camper beviel echter zo goed dat we wisten dat het niet de laatste ombouw zou worden.

Zo gezegd zo gedaan; inmiddels hebben we maar liefst zes op maat gemaakte camperbusjes zien wegrijden met blije gezichtjes!

Een op maat gemaakte camper staat voor ons als symbool voor ultieme vrijheid. Gaan en staan waar je wilt in een huis op wielen. Vanaf oktober 2022 zijn wij dan echt zelf aan de beurt!

Wietze

Ik heb mijn baan als Architect opgezegd om onze camperbouw droom waar te kunnen maken. Mijn passie voor ontwerpen en creëren is ook ontstaan tijdens mijn studie Bouwkunde en Architectuur en verder ontwikkeld in mijn tijd als architect. Hier heb ik geleerd waar je op moet letten bij het maken van een kwalitatief goed ontwerp. Elk individueel onderdeel moet met zorg gemaakt worden en alle onderdelen samen moeten een samenhangend geheel vormen.

Sibby

Voor de pandemie had ik het geluk om voor mijn studie en werk de meest gave bestemmingen te bezoeken. Mijn grootste passie is dan ook reizen en andere culturen leren kennen waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik deel deze passie graag met andere en gun iedereen zijn of haar droomreis. Hoe tof dat wij nu camper busjes maken waarmee iedereen de wereld kan ontdekken.

Contact

mijnhonck@gmail.com